Om

Jeg heter Ingvild,jeg er gift med Eivin og mamma til Benjamin, Amanda og Alexander. 

Jeg ble introdusert for noen av Forever Living sine produkter i 2004 mens jeg jobbet deltid i to butikker, en gave og interiør butikk og en blomsterbutikk.Jeg ble raskt glad i produktene,men ingen fortalte meg at jeg kunne jobbe med dette. En bedre inntekt var alt jeg drømte om! Jeg ble omtrent på samme tid introdusert for muligheten til salg av flotte klær på homeparty, jeg elsket klærne og grep sjansen. Det ble mye kvalitetsklær på barna men inntektene endret seg ikke mye. I 2013 ble jeg introdusert for flere Forever produkter etter å ha pratet litt med naboen om diverse helse utfordringer, han kom innom og ville låne meg noen produkter for de hadde akkurat startet som forhandlere og trengte noen "forsøkskaniner". Jeg spurte ikke mye men han sa at mange var fornøyde med å drikke aloe vera og ta et energi tilskudd som het Argi+. Drikken tenkte jeg ikke så mye på men energi hørtes definitivt fristende ut! Jeg er i besittelse av det mange kaller et "hjelpegen" så jeg takket ja til å teste noen uker så naboen fikk testkaninen sin! Etter noen dager kommenterte min kjære en del endringer i helsen min og jeg måtte innrømme at jo her var noe blitt mye bedre, jeg skjønte ikke da hva årsaken kunne være! Naboen stakk innom noen dager senere og lurte på om jeg var fornøyd med produktene, da gikk det opp et lys for meg! Kunne endringene jeg hadde merket skyldes Gel og Arg+? Ja kanskje det sa han uten å bekrefte noe. De produktene gjorde at jeg takket ja til å registrere meg som forhandler så jeg kunne bestille varer til eget forbruk, noe mer gav jeg klar beskjed om at var helt uaktuelt for meg! Det tok under en uke før jeg skjønte at dette var noe jeg kom til å gjøre litt mer ut av!Jeg fikk positive resultater av dette og dermed ble det lett å snakke positivt om produktene til andre rundt meg, og lett å ta valget om at dette var noe jeg ville satse på.  Etter en drøy måned som forhandler sluttet jeg i deltidsjobbene og begyndte mer aktivt med Forever Living!

Nå har vi tre barn i skole alder, ingen av de har hatt behov for fulltidsplass i barnehage og ingen har hatt behov for SFO, jeg har tid om morgenen og jeg er hjemme når barna kommer fra skolen. Jeg jobber når barna er på skolen og jeg jobber når det passer timeplanen til familien. Jeg deltar også på seminarer og hører på endel nettbasert opplæring, for å utvikle meg som forhandler og selvstendig næringsdrivende er helt nødvendig. Det er jo en jobb som må gjøres for at det skal komme en god inntekt!

 Det å ta godt vare på kroppen sin, både på innsiden og utsiden er viktig for hele familien. Forever gir oss produktene vi trenger for å gi kroppen alt den trenger i tillegg til bevegelse og sunt kosthold.

Jeg har lært mye om mulighetene jeg kan oppnå med Forever, og har lyst og mulighet til å hjelpe andre som av ulike årsaker har lyst til å bygge opp en karriere der de kan jobbe hjemmefra, eller bare ha dette som en ekstra inntekt. Ønsker du å vite mer om dette er det bare å ta kontakt med meg på mail: kjaeringvild@hotmail.com  eller ta gjerne en telefon til meg: 90860708, jeg liker en hyggelig prat! Det er helt uforpliktende og du bestemmer selv om dette er noe du vil satse på, eller om du bare ønsker å være forhandler for å bestille produkter til eget bruk. 

Mitt mål med dette er mer tid til familien, større økonomisk frihet og  flere opplevelser i hele verden. Jeg elsker å se at andre lykkes i livet og dette er mitt verktøy til å hjelpe deg til å nå dine mål!