About

EN MULIGHET TIL ENDRING

¤ Er du nysgjerrig?

¤ Er du opptatt av kvalitet til innvortes og utvortes pleie?

¤ Er du fylt 18 år og  kan mye eller lite om helse og velvære produkter?

¤ Liker du å gjøre andre glade og fornøyde

¤ Liker å jobbe selvstendig men også i team

¤ Liker hyggelige arrangementer med sosiale kolleger som elsker jobben sin?

¤ Du bestemmer selv hvordan "sjefen" skal behandle deg ;)Med over 10 millioner bedriftseiere i mer enn 16o land over hele verden, hjelper Forever folk til å leve på en måte som de aldri trodde var mulig.

Forever gir deg mulighet til å være selvstendig  men ikke alene, Forever har gode verktøy, gir inspirasjon og har ledere som hjelper deg raust med det du trenger for å nå dine mål. Det ligger i Forevers natur å dele gode ting. Slik fungerer vår sosiale virksomhet. En historie om gangen, fra en person til en annen. 

Leve livet du drømmer om!

Er du der du ønsker å være eller tenker du fortsatt som mange andre; "om 5 år er nok alt mye bedre".. Hvilke endringer planlegger du for å få det bedre i fremtiden? Ja for det må jo endringer til...

Er du klar for en endring? Forever Living har  hjulpet millioner av mennesker over hele verden til å se bedre ut, føle seg bedre,til å få bedre tid til det som er viktig og til å få bedre økonomi

Jeg hjelper deg gjerne med å se på muligheten til hvordan du selvstendig kan bygge din forretning og ditt team eller kanskje du "bare" vil vite hvordan du kan bestille produktene til eget forbruk med rabatt? 

Jeg håper at akkurat du tar kontakt med meg :)